(216) 335 07 21

Değerler

Değerler

Cihandar group yönetim ve ticaret anlayışını 4 temel üzerine oturtmaktadır: Güven, Kalite, Yenilik, İstikrar

Bu 4 değeri başarının sac ayakları olarak gören Cihandar Group; çalışmaları, projeleri ve ticari politikalarında da bu değerler üzerinden hareket etmektedir.

Güven: Cihandar group olarak bugüne kadar en hassasiyetle üstünde durduğumuz bu değer geldiğimiz noktada müşterilerimizin hem sürekli olmasını hem de müşteriden çok dost kazanmamızı sağlamıştır.

Kalite: Cihandar group olarak kendimiz gibi ülke insanlarımızında hayat kalitesini artırmayı hedefledik. Hizmet verdiğimiz her sektörde önce kalite prensibi ile bu değerimizi asla ikinci plana atmadık ve gerek son tüketiciye ulaşan ürünlerimizin gerek kendi inşa ettiğimiz projelerimizin gerekse de danışmanlığını gerçekleştirdiğimiz gayrimenkullerimizin kalitesinden her zaman emin olduk.

Yenilik: Cihandar group olarak biliyoruz ki dünya hızla değişiyor ve sadece bu değişime ayak uydurabilenler büyüyor ve gelişiyor. Bu sebeple kurduğumuz Ar-Ge birimimiz ile sürekli hizmet verdiğimiz sektörleri yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bu takiple elde ettiğimiz datalar yönetim kurulumuzun stratejilerini anlık olarak etkiliyor ve bu sayede Cihandar group olarak çağın arkasında kalmadan müşterilerimize sürekli yeni ürün ve danışmalıklar sunuyoruz.

İstikrar: Cihandar group olarak bir değerin daha farkındayız. Emek verdiğiniz uğruna günlerinizi harcadığınız bu hizmetlerin eğer devamlılığını sağlayamazsanız bu sizin müşteri gözünde bitişinizdir. Bu sebeple en önemli değerimiz istikrardır. Cihandar müşterileri grubumuzu bilir hizmetlerimizi bilir ve gerek kalite gerek çeşitlilikte alt limitlerimizi bilirler. Bunların sürekli üstüne çıkar ancak asla altına inmeyiz. İşte bu istikrar ilkesinin hizmet verdiğimiz her sektörde uygulanması ile mümkün olmaktadır.

  • Hakkımızda

                   Cihandar group, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Vedat Atan’ın ticarette 25 yılı aşkın tecrübesi ile elde ettiği güven mirasını çeşitli sektörlerde değerlendiren b ...

  • İLETİŞİM

    İstiklal Mah. Gelibolu Cd.
    Şehit Ali Çelik Sk.
    No:41/1 Ümraniye/İstanbul.
    Türkiye .

    Tel: 0216 335 07 21.
    Fax: 0216 335 07 72 .
    mail: Cihandar@cihandargroup.com.