(216) 335 07 21

Başkanın Mesajı

Başkanın Mesajı

Uzun süredir yatırımcılarımız için gerçekleştirdiğimiz gayrimenkul danışmanlığı hizmetimizin bugün gelinen noktada en üst seviyeye ulaştığını görmekteyiz. Bundan 5 yıl önce çıktığımız yolda yatırım gerçekleştirdiğimiz bölgeler için yapılan yorumlar; bölgenin daha çok uzun yıllar değerlenmeyeceği, siyasi çekişmelere kurban giden Karadeniz otobanının bitmeyeceği, Şile ve Ağva’nın haftasonu turizminden öteye geçemeyeceğiydi.

Ancak biz bölgenin değişkenlerini ve ülkemizin genelinde yeni dönemde husule gelen gelişmeleri yakından takip ederek İstanbul’un da aynı oranda gelişeceği ve bölgenin hükümetimizin istikrarlı duruşu ve kararlılığı ile bitireceği projelerden sonra değerleneceğine inandık ve yaratana hamd olsun ki bugün gelinen noktada gelişmeler bu inancımızı haklı çıkardı.

Kimsenin bitiremediği 20 yılı aşkın süredir planlanan ve konuşulan Karadeniz otobanı bitiyor, 3. köprü geliyor ve Ağva turizm başkenti haline getiriliyor. Cihandar ailesi ve yatırım dünyası için bu tip çalışmalar bir inanç meselesidir, bir kararlılık meselesidir ve en önemlisi mevcut
konjonktüre göre sektörümüzü iyi etüt etme ve çok yönlü karar alma meselesidir. Bizler bölgeye gerçekleştirdiğimiz yatırımlar ile birlikte bugün 300.000 metrekareye yakın yeri değerlendirmenin ve şuan bölgede en büyük satın alma gücüne sahip firma olmanın gururunu yaşıyoruz.

Her zaman yatırımcılarımızı 3’e ayırdık. Kısa, orta ve uzun vadeli yatırımlar olarak bütçe ve zamana göre yatırımlar gerçekleştirdik. Burada kararlı olan ve bizlere inanarak bu istikrarını sürdüren tüm yatırımcılarımız istisnasız kazandı ve kazanmaya devam ediyor. Bu sebeple bugüne kadar bize güvenerek söylediklerimizi zamanında gerçekleştiren tüm yatırımcılarımıza teşekkür ediyor ve bölge üzerindeki ön görümüzü şu şekilde güncelliyoruz; Medyada çıkan haberler ve hükümetimizin açıklamaları ile birlikte Şile’ye ilginin artması ve yatırımcılarında bu bölgeye yönelmesi bizleri mutlu ediyor.

Ancak bundan çıkan iki sonucu da iyi görmek lazım. Birincisi yatırım düşünenlerin acil olarak yer satın alması gerekliliği. Çünkü bölgeye ilginin artması basit ekonomi teorisi ile arz talep dengelerini etkileyecek ve fiyatları artırarak fırsatın değerinde dalgalanmalara yol açacaktır. İkincisi ise ne istediğini bilen yatırımcıların bölgenin değişkenlerine haiz danışmanlarla çalışması gerektiği. Çünkü Şile içerisinde bölgeler çeşitli çalışmalar ve projelerle birbirinden farklı fırsatlar sunmaktadır. Biz bu durumu her türlü bütçeye sahip yatırımcılar için kısa, orta ve uzun vadede kar
getirecek yerler olarak kategorize ettik. Bu iki sonucu iyi ve kararlı bir şekilde bir araya getiren tüm yatırımcılar Allah’ın izniyle yakın zamanda önemli kazançlar sağlayacaktır.

Cihandar ailesi olarak sizlere hizmet verdiğimiz her alanda güvenin karşılığı olma ilkemizi vizyonumuza ekleyerek 2020 yılını “Cihandar Yılı” olarak hedefliyor ve sizlerden aldığımız güç ve destek ile beraber bu hedefimize adım adım yürüyoruz.

                                                                                Vedat Atan
                                                  Cihandar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı

                 

  • Hakkımızda

                   Cihandar group, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Vedat Atan’ın ticarette 25 yılı aşkın tecrübesi ile elde ettiği güven mirasını çeşitli sektörlerde değerlendiren b ...

  • İLETİŞİM

    İstiklal Mah. Gelibolu Cd.
    Şehit Ali Çelik Sk.
    No:41/1 Ümraniye/İstanbul.
    Türkiye .

    Tel: 0216 335 07 21.
    Fax: 0216 335 07 72 .
    mail: Cihandar@cihandargroup.com.